UTSTILLERE

KREATIV WORKSHOP med Maria b. fearnley Motto. jo mer vi har kunnskap om våres ressurser og personlige mønster, jo mer "Livskunst"kan vi frigjøre og blir til en ekte "Livskunster"...................Har du lyst å bli med på å utforske og leke med farger, vi tar utgangspunkt i Her og Nå og la oss overraske hva sluttproduktet blir.Vi vil bruke Symbol spraket som uttrykk og ellers få fantasien fritt løp..Tilnærming til dette kreative rommet bli uten prestasjon, skapende ut i fra det "indre barns" spontanitet. Det vil også bli en liten Meditasjon og deling av opplevelsen for de som ønsker . Velkommen til en herlig stund!(Varighet 2 timer-200.-kroner)

På Alternativmessa i MO I RANA 28-30 September 2018 På Gruben Samfunshus HEALER WILLY HANSEN WORKSKOP HEALINGENERGI - min reise med healingkraften Holdes av: Willy Hansen Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her vil du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen, hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre mediaer, og med min nye bok KJÆRLIGHETENS KRAFT. Bli med og opplev noe som du kansje aldri har opplevd før. For timeavtale ring 92229574. HEALER WILLY HANSEN WORKSKOP HEALINGENERGI - min reise med healingkraften Holdes av: Willy Hansen Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her vil du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen, hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre mediaer, og med min nye bok KJÆRLIGHETENS KRAFT. Bli med og opplev noe som du kansje aldri har opplevd før. For timeavtale ring 92229574.

På Alternativmessa i MO I RANA 28-30 September 2018 På Gruben Samfunshus MARIA B. FEARNLEY Hun vil tilby avslappende energimassage for de som måtte ha behov. Kroppen er vårt tempel. Den husker og reagerer på følelsene (på både godt og vont)og er veldig takknemlig for å få hjelp til å oppløse spenninger i muskulatur og dermed bli mottagelig for bedre blodsirkulasjon og påfyll av energi. Har bred erfaring igjennom 40 år som fysioterapaut. Har også utdannelse ifra Kunstterapi, reiki, Qui gong og energiarbeide Motto:"Når livet dytter deg i bakken, kan du rulle over på ryggen og ta en titt på stjernene"! VELKOMMEN TIL EN GOD AVSLAPPENDE MASSASJE PÅ MIN STAND!

På Alternativmessa i MO I RANA 28-30 September 2018 På Gruben Samfunshus Petter johansen Jeg blir å tilby urteterapi og aromaterapi konsultasjoner, og bidra med to forskjellige forelesninger Aromaterapi og urtekosmetikk, og andre forelesningen om Urteterapi kort om Waiawi Arctica AS: vi er ett lite firma fra Vadsø som lager naturlige såper, badeprodukter, ulike lokalt samlede urter til bruk i naturlig og lindrende urteteer, samt kosttilskudd som magnesium olje. Vi har også økologisk bievokslys og honning begge disse med råvarer hentet direkte fra birøkter i Serbia.

På Alternativmessa i MO I RANA 28-30 September 2018 På Gruben Samfunshus Hei. Jeg heter Edel-Annie Lauritzen. Jeg er healer, klarsynt. og medium. Jeg har medfødte evner. Edel- Annie Hjertevenn Lauritzen. Jeg er healer, medium og klarsynt med medfødte evner. Jeg jobber både med healing og husrens. De siste 6 årene jeg jobbet aktivt, og har fått gode tilbakemeldinger.

På alternativ messen på Gruben Samfunnshus 28. - 30. September 2018 kommer: olaug Olaug Jensen med sin bok

På alternativ messen på Gruben Samfunnshus 28. - 30. September 2018 kommer: Kjell Otto Saltnes med sine flotte trommer.

På alternativ messen på Gruben Samfunnshus 28. - 30. September 2018 kommer: Sonnie konrads har med seg produkter

På alternativ messen på Gruben Samfunnshus 28. - 30. September 2018 kommer: Sonnie konrads og Jim Flatjord Tilbyr: - - Chakrabalansering med pendler og krystaller - Beskjeder fra den andre siden, begrenset plass Du kan sikre deg plass ved å kontakte en av Oss på tlf 90108463 / 92037530.(på eget rom) - Henting av kraftdyr - Regresjon, på eget rom - kortlegg - Kirurgisk healing/ healing -Trommereise finn ditt kraftdyr - Spennende oljer og kremer fra Marokko rene fine produkter med mye egenskaper + div varer Rabatt på flere behandlinger, spør etter pris. Velkommen til vår stand

SMYKKE DESIGNER / DOUDJI WHO-HA-LI DESIGN Jeg er Samisk smykke designer, lager dodji og andre smykker etter egen design. Tilbyr smykker av reinhorn, elghorn, hvaltenner, bøffelhorn, ol. På messen vil jeg tilby: - Egne designede smykker - Smykker - Doudji - Tar imot lettere reperasjoner av smykker Dersom det er egne ønsker om design, kan dette også avtales og lages på bestilling.

SABINA WA-HYA TRÆLDAL Norsk/Cherokee Indianer Sabina har hatt sine evner siden hun var liten. På messen vil hun ta imot noen få konsultasjoner og kanalyseringer. Du kan også bestille time pr telefon - følg linken: https://www.alternativkisten.com/klarsynt

Dr. HENNING HAI LEE YANG Den internasjonalt kjente spåmannen, Henning Hai Lee Yang vil komme å tilby sine tjenester på messen. Henning kom til Norge som 11 åring ifra Hong Kong. Han lærte tidlig å lese menneskers ansikter, kroppsspråk og hender og har siden utviklet sine evner. Henning er ekspert på I Ching, kinesisk astrologi, hånd og ansiktsanalyse samt Feng Shui. Han har etterhvert blitt en meget kjent og etterspurt media personlighet Han har også forfattet en rekke bøker. "Verdens beste spåmann" konstaterte media (BBC). KOM OG MØT OG OPPLEV DENNE FARGERIKE MANNEN PÅ MESSE

Hallbjørg Korsnes

AUTOMATSKRIFT

Hallbjørg Korsnes

AUTOMATSKRIFT
Automatskrift er en skrift som involverer andre vesener, hvor hånden på et annet menneske, som frivillig har overgitt seg selv til denne form for styring.

Er det noe du lurer på, eller trenger et råd i noe du står fast i ,
Så kan Automatskrift være løsningen for deg

Du får også muligheten til å kjøpe Boken hennes

SONNIE KONNRADS

SAMISK LESER

SONNIE KONNRADS

Sonnie Konnrads er en kjent samisk leser og medium, med 40 års erfaring.

 På Tosa messen vil hun   tilby:
 Sine kunnskaper som   Samisk leser og     medium.


 Kortlegging ifra   bordkort "vanlig   kortstokk
 balanserer chackra og   renser aura

Hun vil tilby seg på messen å få lære/et lite innblikk 
i det å legge bordkort.

De som ønsker dette må ha med seg 2 kortstokker.

Dersom noen ønsker hus rens i dagene før, under messen er det bare å ta kontakt